GREEN SCREEN-STUDIO

Med våra experter ifrån kommunikation, event och Tv-branschen skapar unika koncept för företag som vill få större effekt på sina livesändningar.

I vår green screen-studio kan vi dessutom skapa unika miljöer från hela världen och skräddarsy egen studio efter behov. 

Exempel på format: TV4 Nyhetsmorgon, Late night show, Almedalsdebatt, Expert-Tv, vinterstudion eller helt skräddarsydda koncept där ni tar med era kunder eller medarbetare på en digital resa in i framtiden. Välkomna. 

PODCASTSTUDIO

Att kommunicera med hjälp av podcast är en trend som bara växer. Genom att låta medarbetarna och cheferna spela in sina egna sommarprat för att lära känna varandra bättre och stärka kulturen är ett sätt. Eller intervjua era interna stjärnor för att jobba med kunskapsdelning och öppna upp nya kontaktytor mellan medarbetarna, eller håll era kunder uppdaterade på allt det senaste från er och marknaden. 

Genom att jobba med podcast som utbildningsverktyg sparar ni tid för personliga resurser och kan kvalitetssäkra att alla får samma utbildning.

Vi hjälper er med manus, casting, inspelning, redigering och plattform för publicering.

HYBRIDSTUDIO

Att blanda fysiska möten med digitala har blivit det nya normala. Vi erbjuder flera olika lösningar där ni kan ha flera undra besökare på plats fysiskt och samtidigt livesända till andra lokaler och hem till de som väljer att delta ifrån eventet eller konferensen hemifrån.

Antingen sänder vi ifrån någon av våra lokaler, eller ifrån där ni själva väljer att vara.

Vi hjälper er med allt det tekniska, logistik, projektering, koncept och leverans.

 PORTABEL STUDIO

Vi erbjuder portabla studiolösningar. De används bla. för att byggas upp på ett frukostseminarie. Genom att livesända era mindre fysiska möten kan vi hjälpa er att öka spridningen med mer än det dubbla.